KNMP WinAp gecertificeerd
   Persoonlijk advies van specialisten
   Meer dan 8.000 producten

Kom bij ons werken

Werken bij APG Europe is werken in een prettige werkomgeving die je stimuleert om je te ontwikkelen en bij te leren. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en alle ruimte om ondernemerschap en initiatief te tonen. Met natuurlijk de waardering die daarbij hoort. Je krijgt de kans om door te groeien en je carrière uit te bouwen. Jij bepaalt je eigen succes bij APG Europe.

De sfeer binnen ons bedrijf wordt bepaald door korte, informele communicatielijnen en persoonlijke verantwoordelijkheden. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dat vind je terug in al onze activiteiten, op maat gemaakte oplossingen en uitgebreide services. Intensief contact met onze vertrouwde leveranciers speelt hierin een belangrijke rol.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die een belangrijke rol kunnen spelen en ons kunnen helpen onze doelen te bereiken. Ben jij gedreven en nieuwsgierig en weet je zeker dat jij met jouw skills onze nieuwe aanwinst moet zijn? Stuur ons dan een open sollicitatie. 

Vacatures

Stage Marketing Communicatie

Bij APG omarmen we het principe van kennisverspreiding. In de afgelopen 5 jaar hebben we met succes studenten gecoacht die een bachelorscriptie moesten schrijven. Alle studenten waren in staat om een strategische en gestructureerde onderzoek benadering te ontwikkelen; de basis van hun succesvolle bachelor afstuderen.

Begin 2018 hebben we ons scriptiebegeleidingsprogramma geannuleerd. Toch geloven we nog steeds in de kracht van onderwijs en blijven we ons inzetten voor studenten om operationele ervaring op te doen. Momenteel zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die onze marketingafdeling kunnen ondersteunen. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder om te zien wat we te bieden hebben.

Wat ga je doen?

Als marketingspecialist ga je aan het werk op het hoofdkantoor van APG Europe in Uithoorn. Je team is verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieactiviteiten van APG Europe op de Nederlandse en buitenlandse markt. Door de informele sfeer en de gepassioneerde medewerkers bieden wij jou een inspirerende plek om ervaring op te doen.

Je taken

Deze variëren van dag tot dag. Een greep uit de werkzaamheden:

 • Berichten onderhouden, bedenken en plaatsen op de website.
 • Schrijven van nieuwsbrieven, mailings en blogs
 • Ontwerpen en implementeren van promotionele acties
 • Optimaliseren van bestaande klantcommunicatie

Wat vragen we van jou?

 • Je moet zijn ingeschreven voor een beroepsopleiding of een HBO-opleiding in een gerelateerde studie
  (communicatie / reclame / marketing / management / verkoop).
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
 • Je bent gemotiveerd en energiek. Creatief, onafhankelijk en commercieel.
 • Je kent de basisprincipes van HTML.
 • Je beschikt over creatieve Adobe-vaardigheden (Photoshop, Indesign). 

Je kunt meteen een aantal maanden stage lopen waarbij de voorkeur uitgaat naar 40 uur per week werken. Weet jij zeker dat jij met jouw skills onze nieuwe aanwinst moet zijn en voldoe je aan de vereisten? Dan horen we graag van je! Stuur een e-mail naar rhn@apg-europe.eu en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.