KNMP WinAp gecertificeerd
   Persoonlijk advies van specialisten
   Meer dan 8.000 producten

Microbiologie glas

1-15 van 149
  

Onze DURAN® laboratorium microbiologieglas producten zijn een hoogwaardige oplossing voor microbiologische laboratorium applicaties. Het DURAN laboratoriumglas is van het hoogste kwaliteitsniveau en wordt geproduceerd onder geborgde en gecertificeerde procescondities conform de geldende richtlijnen.

Mogelijkheden

  • USP standaard
  • Borosilicaatglas 3.3
  • Chemisch- en thermisch schokbestendig
  • Autoclaveerbaar

Alle DURAN laboratorium microbiologieglas producten worden opgeslagen in en geleverd vanuit ons ISO-gecertificeerde magazijn in Uithoorn. De opslag, expeditie en aflevering van de microbiologieglas producten vindt plaats onder condities die aansluiten bij de farmaceutische richtlijnen en Good Distribution Practice (GDP). Bij APG Pharma draait het om kwaliteit, deskundigheid en kwaliteitszorg.

Opties

  • SodaLime glas
  • Aluminium Kapsenberg sluitkap
  • Metalen sluitkap

Uw voordeel

Onze DURAN laboratorium microbiologieglas producten, productiemethoden en logistieke processen voldoen aan de strenge voorwaarden in de farmaceutische markten zodat er een juiste aansluiting op uw QA & QC processen is. De schone productieruimtes, het controlesysteem en het reinigingsprocedé maakt het microbiologisch laboratoriumglas geschikt voor gebruik.

APG Pharma is een groep klantgerichte, professionele, primaire verpakking specialisten. Behulpzaam, betrokken en glashelder leveren wij DURAN laboratorium microbiologieglas producten, aanverwante producten en diensten voor uw farmaceutische, laboratorium productie.

Door ons geautomatiseerde logistieke systeem kunt u rekenen op een stipte levering van DURAN laboratorium microbiologieglas producten. Daarnaast zijn verschillende behandelingen van glazen laboratorium producten mogelijk. 40 jaar klantgerichtheid, stipte levering en service dragen bij aan uw succes.